Passie voor fotografie

"Capturing that unique moment".

Het licht, het moment, het onderwerp, de emotie, dat is waar het bij mij om gaat. Ik vind het heerlijk om de hectische wereld achter me te laten en de natuur in te gaan. Ik maak mijn eigen beelden en deel die graag met anderen. Ik ben een allround natuur- en reis fotograaf en ben altijd op zoek naar de mogelijkheden om "een andere foto" te maken. In de Portfolio laat ik wat van "een andere foto" zien. Als je meer van mijn werk wilt bekijken, onderaan de pagina's zijn links naar facebook, flickr en instagram.

Ik ben zeer ervaren in de theorie en het toepassen daarvan in de praktijk en kan heel creatief bezig zijn. Ik gebruik de technische kennis en vaardigheden om het onderwerp in beeld te brengen zoals ik dat wil. Mijn ervaring en kennis draag ik ook graag over aan mede enthousiastelingen. Het helpen van anderen met als doel het verbeteren van hun fotovaardigheden, is mij op het lijf geschreven.

Reizen en fotografie gaan bij mij samen. Ik heb veel fotografie- en reiservaring binnen Europa, Noord - en Midden Amerika, het Caribisch gebied, Afrika en Azië en leg daarbij de omgeving op mijn eigen manier vast. Ik fotografeer met full frame- en crop camera’s met objectieven van 14 tot 500mm.

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw fotografiekennis ook vergroten? Dat kan via een privé workshop in binnen- en buitenland, Neem contact op en we bespreken jouw wensen en de mogelijkheden.

Contact opnemen kan heel eenvoudig via email ,