VOORBEELDEN EN IDEEEN‎ > ‎WORKSHOPS‎ > ‎

Beginner digitale fotografie

Als u een fotograaf bent die verder wil gaan dan de automatische modus op uw camera, dan is Beginner Digital Photography de ideale cursus voor u. 
Als u een fotograaf bent die verder wil gaan dan de automatische modus op uw camera, dan is Beginner Digital Photography de ideale cursus voor u. De cursus begint met je te leren over de functie van elk van de opdrachtmodi die te vinden zijn op de meeste DSLR-camera's. Je leert over de relatie tussen sluitersnelheid, diafragma en ISO en hoe je ze kunt gebruiken om je optimale foto te maken.
De cursus zal je dan laten kennismaken met de structuur van lenzen en waar de verschillende lenzen voor worden gebruikt. Je leert ook over licht - hoe zowel het oog als de camera het zien, de verschillende soorten licht en waarom het moet worden gebalanceerd met behulp van de witbalansfunctie. Met behulp van niet-technische taal introduceert de cursus u in Photoshop en Lightroom, en leert u hoe u afbeeldingen kunt navigeren en beheren en uw basisvoorkeuren kunt instellen wanneer u deze softwareprogramma's gebruikt. In Photoshop leer je hoe je kunt identificeren wanneer een afbeelding duidelijk is gefotoshopt en hoe subtielere wijzigingen kunnen worden aangebracht. In Lightroom leert u hoe u een catalogus kunt maken en de hoofdmodules kunt gebruiken om uw afbeeldingen voor te bereiden voor export.
Deze cursus digitale fotografie zal van groot belang zijn voor alle leerlingen die verder willen gaan dan de automatische instelling van de camera en leren hoe de basistechnieken van digitale fotografie kunnen worden toegepast die van snapshots geweldige foto's maken.
- Na het voltooien van deze cursus kunt u:

Beschrijf waar elk van de functies van de modusknop voor is.
Identificeer alle onderdelen van een lens. - Geef de voor- en nadelen van Prime Lenses aan.
Verklaar de relatie tussen Shutter, Aperture en ISO.
Bespreek de verschillende soorten licht en hun effect op een foto.
Navigeer door de functies en hulpmiddelen in Photoshop.
Verklaar de voordelen van het gebruik van de bewerkingsgeschiedenisfunctie.
Maak een onderscheid tussen subtiele en duidelijke Photoshop-bewerkingen voor een foto.
Geef een overzicht van de belangrijkste functionaliteit van de modules in Lightroom.